Konsert 23 oktober kl 19:00

Exklusiv spelning med Modest Attraction

Lördagen den 23 oktober kl 19:00 arrangerar Metal Sanctuary en exklusiv jubileumskonsert med Modest Attraction i Kulturhuset, Svavelsticksgränd 7 i Jönköping. Modest Attraction firar i år 30 år som band och har nyligen återutgivit sina två tidigare album ”The truth” in your face och ”Divine Luxury”. Dessutom har de släppt sin demo ”Get ready” på CD.

Det här är ett exklusivt tillfälle som du inte får missa! Boka din biljett snarast då antalet är begränsat.

Som förband under kvällen spelar The Hero med sin unika mix av melodisk heavy metal och goth. 


Modest Attraction består av Christian Liljegren (sång), Simeon Liljegren (bas), Stephan Mohlin (gitarr) och Mick Nordström (trummor). På Hammond-orgel Richard Eriksson. Bandet, som spelar klassisk 70-talshårdrock/metal firar i år 30-årsjubileum.

The Hero består av Michael Hjelte (sång och gitarr), Patrik Hjelte (bas och sång), Emanuel Wärja (gitarr och sång) och Daniel Mouton (trummor och sång). Musiken är en blandning av bland annat melodisk heavy metal och goth.


Medverkande

Musikundret

Bilda vill hjälpa musiker i församlingar och kyrkor att börja spela i band och på så sätt beskriva och ge uttryck för sin tro.

EVfonden

Vi vill ge möjlighet för människor som brinner för evangelisation stöttning att verka i detta.


Köp biljett

Biljettpris: 300kr

Biljettköp vid dörren: 350kr

För att boka biljett skickar du ett mail till: bokning@metalsanctuary.se med information om önskat antal biljetter, namn och mobilnummer.

Om du önskar betala på annat sätt än Swish skriv detta i ditt mail.

Invänta bokningsbekräftelse innan du betalar.

Swisha beloppet angivet i din bokningsbekräftelse till: 123 41 01 960

Du får ett mail med din biljett/-er när vi registrerat din betalning.

Observera! Vi försöker höra av oss inom 24 timmar. Förbokningar tas endast emot till och med torsdag 21 oktober. Kontrollera skräppostkatalogen om du ej fått ett mail.

Dela gärna vårat Facebook event